5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın anında de kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını öğretmek gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve mutabık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Kapının güzel duyusal gestaltsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en koca üstünlükı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı düzen otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olur.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz sağlıklı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Projelerin yangın ve Yangın Kapısı müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Müstacel çıkış kapıları strüktürsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların başlıca özellikleri adidaki gibidir:

Report this wiki page